Artikel

Artikel af 

Henrik Ørum. vs. Inkahealing 

Besøg hos en Rebirther og Inkahealer 

I en stresset periode af mit liv midt mens Robinson kørte for fulde gardiner på tv og alt andet pressede sig på, havde jeg fornøjelsen af over to torsdage at besøge inka-healer Jens Peter Hansen.
På Jens Peters visitkort står der - Rebirthing, Psykoterapi og Bevidst Sammenhængende Vejrtrækning. Min vurdering af Jens Peter er positiv. Foran mig står et spændende menneske, som jeg kan ane har oplevet meget og har en god portion livserfaring i bagagen.
Jeg har før besøget talt i telefon med ham og fortalt om mit store ønske, der er at gå på Inka-stien frem til Machu Picchu, der er et af kraftstederne i Peru.
Da jeg kommer ind i et lille, men hyggeligt lokale, falder mit blik som det første på et billede på væggen af netop det meget karakteriske Machu Picchu, som Jens Peter som Inka-healer naturligvis har besøgt.


Jens Peter har taget en bog med billeder med fra sin tur og det er dybt fascinerende. Vi har en lang snak om hans indvielse som healer og han fortæller om de forskellige energisteder i Peru. Der er ingen tvivl i mit sind om, at det er det rigtige for mig at tage til Peru.
På væggen hænger også en utrolig flot "dreamcatcher" (drømmefanger) som Jens Peter har lavet og laver for folk. Jeg skal have lavet en på et tidspunkt.


Udover at være healer er Jens Peter også astrolog og kunne ud fra mit lagte horoskop fortælle mig nogle ting, som jeg kunne se passede, bl.a. med hensyn til kærligheden, som for det meste er en by i Rusland for mit vedkommende, men at der skulle være muligheder lige nu
I horoskopet kunne han også ud fra planeternes linier se, at Sydamerika var et godt sted for mig at rejse, mens Malaysia og netop det sted, hvor Robinson Ekspeditionen 2002 blev optaget, var et problematisk sted at være.  Nå, men tilbage til healingen og rebirthingen. Jeg blev lagt på en madras på gulvet og begyndte på den Bevidste Sammenhængende Vejrtrækning, hvor Jens Peter hjalp mig med at få alt luft ud ved at trykke på mave og bryst, således at ny luft kunne komme helt ind i lungerne. Det var lidt mærkeligt i starten, men det hjalp virkeligt og efter relativ kort tid begyndte kroppen at slappe af og sindet at koble af. Da jeg lå med lukkede øjne så jeg ikke, hvor jeg blev healet, men jeg kunne mærke varmen fra Jens Peters hænder bl.a. på Solar Plexus.


Jeg har ikke tidligere tænkt over betydningen af vejrtrækningen for ens velbefindende, men der er vel en grund til, at vi ind imellem når vi kommer ud i den friske luft tager nogle dybe vejrtrækninger og faktisk føler velbefindende derved.
Jeg kan godt lide at finde det, jeg kalder sammenhænge her i livet, og jeg fik den tanke om vejrtrækningen, at selve vejrtrækningen, udover den livsgivende funktion, som den har, også er et fantastisk middel til at heale sig selv. Et middel der så at sige altid er ved hånden. Jeg er klar over, at folk der har beskæftiget sig med Bevidst Sammenhængende Vejrtrækning sikkert har den opfattelse, men med mine kun to besøg, er det en tanke man skal vænne sig til.


Selve vejrtrækningen er reelt et middel vi har som kan gøre, at vi forbliver raske og får et bedre velbefindende.
Ved slutningen af healingen befinder jeg mig i en tilstand, hvor jeg ikke sover, men er i en form for afslappet drømmetilstand, hvor jeg helt klart er tilstede i lokalet, men sindet er totalt afslappet og tankerne er gået på langfart.


I healingsprocessen bliver der også brugt krystaller til at rense chakraerne med og jeg kommer langsomt tilbage til virkeligheden ved lyden af store fjer, som bruges til at fjerne de rensede tunge energier helt væk fra mig. Fjerene er fra en kondor, som kommer fra Peru, og er en fugl med et kæmpe vingefang (for de der ikke ved det ca. 2,5 meter).
Jeg kommer langsomt helt tilbage til virkeligheden, og selvom jeg ligger på en madras og under normale omstændigheder lige ville have lyst til en halv time ekstra på øjet er jeg totalt udhvilet og virkelig renset for de psykiske og fysiske ting, der måtte plage mig.


Det var en fantastisk dejlig ting at blive healet og tog man sig tid og råd til at blive healet en gang om ugen hos en som Jens Peter ville ens livskvalitet stige. Min oplevelse hos en inkahealer var 100 % positiv. Både af Jens Peter som menneske og af selve healingen.

Har du brug for at få det bedre dig selv, kan jeg kun anbefale at dig prøve en sådan behandling.      

Henrik Ørum - november 2002

Kontakt mig
Munay Center for Krop og Psyke
Rebirther Psykoterapeut
Jens Peter Hansen

Kildemosen 17
2880 Bagsværd Værebro

Tlf. 2878 3435 eller 3967 4010

Skriv til mig her »

Jens Peter Hansen | Kildemosen 17 | 2880 Bagsværd | Tlf.: 28783435